Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
ISENCOO 66L Голям Капацитет Оксфорд Плат Стоманена Рамка Сгъваема Кутии За Съхранение.Прахозащитен, устойчиви на вода, кутии за съхранение на бельо. За одеала, одеала, д?

ISENCOO 66L Голям Капацитет Оксфорд Плат Стоманена Рамка Сгъваема Кутии За Съхранение.Прахозащитен, устойчиви на вода, кутии за

BGN 15.99
 

Продуктът е наличен
Сума

【Сгъваеми кутии за съхранение】не се притеснявайте за това, как да го подпертым, форма на продукта се поддържа здрава стоманена рамка.Може да се сгъва и лесно да се съхранява,когато не се използва, той не заема никаква вътрешното пространство. 【Кутия за съхранение с голям капацитет】Размерът на всяко чекмедже за съхранение на стоманени рамки от оксфордской тъкан е на 19.6 x 15,7 x 13 инча и капацитет 66 литра.В просторното пространство може да се побере на вашето одеяло, одеало, възглавница, плюшена играчка, сако или други дрехи. 【Подсилени дръжки】 Двоен плат вшита в дръжката, за да се осигури силна фиксация и лесно носене или оттегляне от рафтовете. 【Прозрачен прозорец от PVC】Отпред има прозрачен прозорец, което може да се види от пръв поглед, без да отваряте го.ISENCOO Голям Капацитет Оксфорд Плат Стоманена Рамка Сгъваема Кутия За Съхранение.Прахозащитен, устойчиви на вода, кутии за съхранение на бельо.За одеала, одеала, детски дрехи, сака и т.н.

Декларирани свойства

Най-добри сделки