Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Хип-хоп Зъби Определя Бар, Хип-Хоп Зъби Восък Свободна площ за Удобно Използване на Гъвкави за ежедневна употреба(нагоре и надолу шест прорезыватель)

Хип-хоп Зъби Определя Бар, Хип-Хоп Зъби Восък Свободна площ за Удобно Използване на Гъвкави за ежедневна употреба(нагоре и надолу

BGN 5.91
 

Продуктът е наличен
Сума

Средният размер го прави подходящ за всякакъв размер на устата и е специално разработен за носене на хип-хоп вставных на зъбите.Гладко и супер гъвкаво, че няма да навреди на зъбите или устата си след носенето на безопасно и сигурно използване.Лесно формируемый за няколко минути, лесен и удобен за използване и един прекрасен аксесоар за зъби и хип-хоп.Регулируем силиконов хип-хоп восък за определяне на зъбите, който е идеален за вашия кухина и на зъбите за по-лесно носене.Има 3 различни вида хип - хоп зъбен восък, вие можете да избирате в зависимост от вашите изисквания.Функция : 1. Средният размер го прави подходящ за всякакъв размер на устата и е специално разработен за носене на хип-хоп вставных на зъбите.2. Регулируем силиконов хип-хоп восък за определяне на зъбите, който е идеален за вашия кухина и на зъбите за по-лесно носене.3. Лек за това е да се образуват няколко минути, лесен и удобен за използване и един прекрасен аксесоар за зъби и хип-хоп.4. Точно и супер гъвкав който не вреди на зъбите и устата, след носенето, безопасен и надежден за ползите от него.5. 3 различни вида кола маска на зъбите хип-хоп на разположение, можете да изберете според вашите изисквания.Параметри : Тип на продукта : Хип-хоп зъбен восък Материал : силикон Употреба : Използва се за инсталиране преди носенето на хип-хоп зъбите Осъществяване списък : 1 х хип-хоп зъбен восък или 2 х хип-хоп зъбен восък.

Декларирани свойства

Item Type:
Hip Hop Teeth Wax
Material:
Silicone
Usage:
Used for fitting before wearing hip-hop teeth
Package List:
1 x Hip Hop Teeth Waxor :
2 x Hip Hop Teeth Wax :

Най-добри сделки