Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Спондж Комплекти Четки, Бои Гъба за Деца, Мулти-Форми Живопис Валяк Лесен и многократна употреба за Деца Деца Фигура Подаръци на Децата Занаятчийски Стоки за Броде?

Спондж Комплекти Четки, Бои Гъба за Деца, Мулти-Форми Живопис Валяк Лесен и многократна употреба за Деца Деца Фигура Подаръци

BGN 21.84
 

Продуктът е наличен
Сума

Идеален за коледни подаръци или подаръци за рожден ден, подходящ за рисуване, за да се отнеме детето.Инструменти за рисуване на различни форми и текстури на съобщение на детско въображение и творчески способности и създават безкрайни възможности за децата.Този комплект за рисуване е изработена от пластмаса и стиропор, добре направен и лесен за изпълнение от теглото си.Множество, лесно сохнущая и моющаяся четка се избягва директен контакт с боя.Децата може да се насладите на развлечения на закрито, родителите могат да се радват на щастлив семеен времето и да поддържа добри отношения с децата си.Порести печат е подходящ за деца, за да го вземете, нетоксичен и безвреден за деца.Децата ще бъдат по-щастливи да имат различни възможности и опознаването на различни модели и форми.Функция : 1. Този комплект за рисуване е изработена от пластмаса и стиропор, добре направен и лесен за изпълнение от теглото си.Множество, лесно сохнущая и моющаяся четка се избягва директен контакт с боя.2. Порести печат е подходящ за деца, за да грабне, нетоксичен и безвреден за деца.Децата ще бъдат по-щастливи да имат различни възможности и опознаването на различни модели и форми.3. Децата могат да се насладят на занимания на закрито, родителите могат да се радват на щастлив семеен времето и да поддържа добри отношения с децата си.4. Инструменти за рисуване на различни форми и текстури на съобщение на детско въображение и творчески способности и създават безкрайни възможности за децата.5. Идеален за коледни подаръци или подаръци за рожден ден, подходящ за рисуване, детето ви да е бил зает.Спецификация : Тип на продукта : спондж печат Kit Main Съставки : пластикспецификация : 26 Pcs Package Списък : 5 x Гъба Stamp4 x Гъба Roller11 x Гъба Brush6 x Четка за рисуване.

Декларирани свойства

26 Pcs :

Най-добри сделки