Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Машина за спагети създател неръждаема стомана тестени изделия ръчна, версия на ръба три ножове, може да направи точна паста, широка кръгла паста, 7 регулируеми опци?

Машина за спагети създател неръждаема стомана тестени изделия ръчна, версия на ръба три ножове, може да направи точна паста, широка

BGN 46.39
 

Продуктът е наличен
Сума

【Три режещи глави】Той се предлага с три различни резаками за 3 мм, спагети, 4 мм, кръгли спагети и 8 мм, фетучини, а също така има шест регулируеми опции дебелина за различните дебелини на тестени изделия. 【Стабилна структура】Скроено десктоп устройството може да бъде подходящ за всички видове дебелина на работния плот и по-стабилен, за да осигури вашата сигурност при готвене на спагети.Свалящ се кривошипная дръжка, можете да превключите в различни остриета по всяко време, опростяване на процеса на готвене на паста в домашни условия. 【Лесно почистване】Подвижна конструкция прави машината изключително лесна за почистване и съхранение.Просто избършете всяка част от чиста кърпа, навлажнена с вода. 【Професионален и елегантен дизайн】Това е уникална лапшерезка с три ножове, изработени от сгъсти студено валцувани стоманени 430.Тя е трайна и трайна.Той дава възможност много лесно да се подготвят всички видове тестени изделия, почиства лесно и сигурно. 【Бързо здравословна паста Geting Custom】може да Се яде вкусна паста дома си с членове на семейството с помощта на нашата машина за приготвяне на паста, който ще ви спести повече време и да се улесни получаването на тесто за лазанята, фетучини, лингуини, спагети и тестени.Уважаеми клиенти, при налягане на юфка и спагети рокер да може да се върти само по посока на часовниковата стрелка, а не обратно на часовниковата стрелка.Ако в миналото рокер не може да се върти по посока на часовниковата стрелка, може би вашето тестото не е достатъчно коварен, моля, сложи шестерню по-долу.Ние ще ви предоставим и перфектно сервизно обслужване.Използване : 1. Поставете съобщение за тест на ръба на масата или край на теста на масата, го закрепете скоби, добавяне на брашно и вода (5 : 2), а във водата поставите малко сол и алкални храни.Ако готвите яйчената юфка, поставете яйцата в юфка и смесете ги заедно в леген.2. Нарежете тестото на парчета (около 10 мм), поръсва се със сухо брашно, сложете го в пресата-поименно, разклащане на дръжката.3. Използвайте писалка ниво на теста по ред, ниво 1-5 за пресоване на юфка и ниво 1-6 за пресоване на кожата вонтона.4. Машината е оборудвана с дебел, точна нож юфка, може да бъде възможности.5. Ширина на кожата 155 mm, кожата wonton може да се направи чрез сгъване на кожата на теста.6. Поддръжка на машината : почистете със суха кърпа или четка, след полза, не се изплаква с вода.В допълнение : Ако масата за хранене или чай масичка в дома си стъклен, моля, не се притеснявайте, просто е мека материя се намира в долната част на затягане при определяне.Съвет : След получаване на машината, ние ви предлагаме избършете с чиста кърпа, напоена с вода, и се изсушават на въздуха.Това ще го направи по-полезен за по-нататъшна употреба.Ако имате някакви коментари или предложения за този продукт, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще се радваме да получим от вас весточку.Ако не сте доволни от тях, след като го получи, ние ще се радваме да го замени с нов продукт.

Декларирани свойства

Най-добри сделки