Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
JINPENGRAN маникюр Lamp,UV LED Nail Lamp, Портативна Сушилня За Нокти, Автоматичен Сензор, 4 Настройки на Таймера Професионални Инструменти За нокти

JINPENGRAN маникюр Lamp,UV LED Nail Lamp, Портативна Сушилня За Нокти, Автоматичен Сензор, 4 Настройки на Таймера Професионални

BGN 54.24
 

Продуктът е наличен
Сума

★Подобрена двойна източник на светлина и бързо втвърдяване на Nait : Използването на модерната led технология с двойно източник на светлина за лечение на всички видове гелове за нокти без разграничаване тип гелове за нокти.Насладете се на добра професионална салонным изкуство на ноктите лесно и свободно дом с нашите гелевым светлина за нокти. ★Автоматичен сензор и защита от прегряване : След включване на гелевой лампи за нокти просто поставете ръката си, и индикатор светва автоматично.Ако трябва да изсъхне на модел за нокти или други занаяти, можете да настроите времето и да го използвате по едно натискане на бутон. ★Голяма дизайн пространство : достатъчно голям, за да се справят с пет пръста на ръцете или краката, едновременно.Преносимо основа от неръждаема стомана, може да се свали за почистване и лесно за използване на педикюр,много подходящ за домашна и професионална употреба в маникюрном салон. ★Интелигентен дизайн на хуманизиране на : стратегически разположен led,лампа за нокти не е мъртва зона.защото си външен дизайн ,тази UV-лампа за нокти е по-удобно за маникюр и педикюр и лесен за почистване. ★Перфектен подарък : Тази сушилня за нокти-идеалният подарък за Деня на майката, Деня на св. Валентин, рожден ден, Коледа и годишнина от сватбата.Насладете се на салон за красота с приятеля си и семейството си у дома и започнете пътуването красивите нокти в живота си!. ★Добре дошли в нашия магазин★Ние сме професионален производител и се стремим да ви предоставим качествени продукти и услуги.Параметри на продукта : Спецификация : Име на продукт : Лампа за нокти/Лак за нокти Dryer Material : ABSColor : White Power : 168w Wavelength : 365-405nm Lamp Брой мъниста : 42pcs Working Режим : 30s, 60s, 90s, 120s четири безболезненных интелигентни режим Прилага за : Битови, ноктите салон и т.н. Функция : 1. Мощност 168 W, 42 бр. светлинните мъниста равномерно облучаются, които могат ефективно да изсъхне различни видове гелове за нокти.2. Ультракрасная толковейшая индукция, когато стигнете до вашите ръце вътре и вън, на светлина, автоматично ще бъде включен и изключен.3. Интелигентна функция на времето, 30с, 60с, 90с, 120с за избор, соотвествует на вашите различни нужди.4. Голям космос, подходящ за изпичане на гел и в същото време с двете си ръце или крака, намалявайки времето за печене.5. Той може да изсъхне на всички видове гелове, тъй като UV гел и гел за разширяване, etc., няма черни ръце и никакво увреждане на кожата.6. Взема материал ABS, преносимо основа, лесен за почистване машина и работно бюро.★ ЗАБЕЛЕЖКА : 1. Поради разлика в екрана на монитора и цвят ще бъде малко по-различно.2. Поради ръчно измерване на размера може да бъде разликата 1-2 виж, Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Декларирани свойства

Product Name :
Nail Lamp/Nail Polish Dryer
Material:
ABS
Color:
White
Power:
168w
Wavelength:
365-405nm
Lamp Beads Quantity:
42pcs
Working Mode:
30s, 60s, 90s, 120s four painless intelligent modes
Applicable to:
Household, nail salon, etc.
Feature:
1. 168W power, 42pcs light beads evenly irradiated, which can effectively dry different kinds of nail gels. :
2. Infrared intelligent induction, when you reaches your hands in and out, the light will automatically be on and off. :
3. Smart timing function, 30s, 60s, 90s, 120s for choosing, meet your different needs. :
4. Large space, suitable for baking gel at the same time with both hands or feet, reducing the baking time. :
5. It can dry all kinds of gels, such as UV gel and extension gel, etc., won't black hands and no damage to skin. :
6. Adopts ABS material, removable base, easy to clean the machine and desktop. :
★ NOTE:
1. Due to the screen and monitor difference, the color will be slightly different. :
2. Due to the manual size measurement, there may be a gap of 1-2cm. :
Your satisfaction is our only wish :
If you have any questions about our products, please contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Най-добри сделки