Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Ohana 1st Бахилы за Еднократна употреба Нескользящие (200 Опаковки в насипно състояние), Големи Обувки за краката Калцуни за Помещения, Охрана Изпълнители, Подови и кили?

Ohana 1st Бахилы за Еднократна употреба Нескользящие (200 Опаковки в насипно състояние), Големи Обувки за краката Калцуни за Помещения,

BGN 20.76
 

Продуктът е наличен
Сума

✅ BULK VALUE PACK : Включва 200 опаковки трайни професионални калцуни за продължителна употреба. ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО МАШИНА НАПРАВИ : Ние използваме два варианта, за да бахилы по-здрави и плътни : машината е изработена от по-дебела от нетъкан текстил 35 gsm и укрепване на дупки почистване на двойна здрава гумена лента.Те могат по-добре да се обърнат за многочасовой работа, като например почистване, грижи за болни или строителство. ✅ ГОЛЯМ размер подходящ за повечето : независимо дали са обувки или ботуши, нашите бахилы са предназначени за всички размери до американския мъжки размер 11. ✅ Опазване на околната среда : да се Грижи за околната среда?Бахилы са изработени от 100% рециклируеми, екологично чисти материали, които не съдържат PVC и латекс. ✅ РАЗНООБРАЗНИ ВАРИАНТИ на ЗАЩИТА : необходимите средства за индивидуална защита за медицински сестри, изпълнители, маляров и брокери.

Декларирани свойства

Най-добри сделки