Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
AMUOL Сушилня за съдове,Сгъваема Неръждаема стомана, 17×13in Roll Up Dish Rack Простор за Кухня,Посуда,Чаши,плодове и зеленчуци Многофункционална Мивка Простор,Лесен за почист?

AMUOL Сушилня за съдове,Сгъваема Неръждаема стомана, 17×13in Roll Up Dish Rack Простор за Кухня,Посуда,Чаши,плодове и зеленчуци

BGN 13.58
 

Продуктът е наличен
Сума

[AMUOL Roll Up Dish Drying Rack] размер на 17"(L) X 13 " (W)Моля, моля, измерва се размера на вашата мивка преди да купите този многофункционален roll up dish drying rack. [Твърда стойка за съдове от неръждаема стомана]Изработена от твърда неръждаема стомана, тази сушилня е много здрав и издръжлив, от гледна точка на дизайн, гумени дръжки в двата края на трайно прикрепени към стержням от неръждаема стомана.Лесно се сгъва за пестене на място, на здравето, на съвременния и модерен дизайн. [Богат на функции мивка сливная часова]може да се използва над мивката за сушене на чинии, чаши, чинии, мисок, прибори и съдове за готвене, за миене на плодове и зеленчуци в гевгир платформа, или за размразяване на замразени храни.Тя може да се използва като подложка под горещи тенджери и тигани, като охлаждаща стойка за печене. [Температурна устойчивост]Нашата кухня стойка за съдове има силна устойчивост на топлина, може да поставите топла чиния върху нея и да я използва като изолационни подложки и защитник на тезгяха.Тази мивка и издържа на температура до 450°F. Лесен и практичен дизайн подхожда на всеки тип кухня, която имате. [Лесен за почистване]Лека чистящая повърхност не бъде силно ви безпокоят, докато тя пачкается.Просто го сложи в проточную вода и избършете, тогава вие ще получите перфектно багажник,чудесен подарък за семейни мъже и всички празници.Цвят : Сив | Стил : Кръгла.

Декларирани свойства

Най-добри сделки