Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
WSZJJ Кръгла боклук с капак на кофа за Боклук за баня с Подвижна Вътрешна коша за боклук и педал от неръждаема стомана (размер : L)

WSZJJ Кръгла боклук с капак на кофа за Боклук за баня с Подвижна Вътрешна коша за боклук и педал от неръждаема стомана (размер

BGN 351.69
 

Продуктът е наличен
Сума

♥Идеалното решение за боклук около дома или на работното място, което е лесно, износостойким и лесен за почистване. ♥Кофи за боклук не трябва да изглежда скучно, този чист пластмасов контейнер доказва това, той е с овална форма и елегантен и здрав дизайн, който изглежда перфектно във всяка стая. ♥С помощта на двухступенчатую тиха технология на забавяне, капакът се затваря бързо и бавно, като предотвратява неволно притискане, намаляване на работното време и намаляване на преливане мирис. ♥ материал, екологично чиста и без мирис, вътрешен дизайн, не е нужно да се притеснявате за разливе течност. ♥Като се използва принципа на лоста за управление на отварянето и затварянето на капака, с големи педал, разработена эргономикой, лесно се предварително, удобно и чисто.

Декларирани свойства

Най-добри сделки