Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Бутилка подправка домочадца, лесен за използване шейкър драги, с дизайн на дръжката силно доказателство за ръжда, за домочадца барбекю пътуване(форма s)

Бутилка подправка домочадца, лесен за използване шейкър драги, с дизайн на дръжката силно доказателство за ръжда, за домочадца

BGN 17.76
 

Продуктът е наличен
Сума

【Лесна употреба】 : В капака, буркани за подправки има няколко дупки, така че да можете лесно се поръсва с подправки, без да отваряте капака. 【Чудесен материал】 : Битова бутилка за подправки, изработени от неръждаема стомана, здрав, устойчив на корозия, износостойкая, здрава. 【Дизайн дръжки】 : Земснаряд шейкър с дизайн на дръжката, да се вземат лесно, не е лесно да се изплъзне от ръцете си, докато са мокри, лесно да се контролира теглото. 【Компактен дизайн】 : Земснаряды от неръждаема стомана заемат по-малко място и може лесно да се съхранява на различни подправки, като кухнята чист и спретнат. 【Широко приложение】 : Земснаряд шейкър с дръжка, подходящ за лесно съхранение на различни подправки в различни видове дейности на открито,като например къмпинг, барбекю и пътуване.Функция : 1. Дизайн на дръжката : Земснаряд шейкър с дизайн на дръжката, да се вземат лесно, не е лесно да се изплъзне от ръцете си, докато са мокри, лесно да се контролира теглото.2. Компактен текстура : Земснаряды от неръждаема стомана заемат по-малко място и може лесно да се съхранява на различни подправки, като кухнята чист и спретнат.3. Лесна употреба : В капака, буркани за подправки има няколко дупки, така че да можете лесно се поръсва с подправки, без да отваряте капака.4. Отличен материал : Бутилка подправка домочадца е изработена от неръждаема стомана, силна, доказателство за ръжда, износоустойчивой, здрава.5. Широко приложение : Шейкър драги с дръжка, подходящ за лесно съхраняване на различни подправки, в различни видове дейности на открито като се установяват на лагер,барбекю и да пътуват.Параметри : Тип на продукта : Диспенсер за подправки Материал : неръждаема стальцвет : сребрист Тегло : прибл. 127g / 4.5 oz Height : Approx. 9.7 см / 3.8 in Bottom Диаметър : прибл. 7 см / 2.8 in Upper Диаметър : прибл. 10 см / 3.9 in Осъществяване Списък : 1 х Диспенсер за подправки.

Декларирани свойства

Item Type:
Spice Dispenser
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Weight:Approx. 127g / 4.5oz :
Height:
Approx. 9.7cm / 3.8in
Bottom Diameter:
Approx. 7cm / 2.8in
Upper Diameter:
Approx. 10cm / 3.9in
Package List:
1 x Spice Dispenser :

Най-добри сделки