Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
10-30 бр Колостомические Чанти Регулируеми Класически Продукти за инконтиненция Дренаж, Чанти, Колани Талия Корема Подкрепа 15-65 мм Стома Чанта Чанта Цвят на Кожата Н?

10-30 бр Колостомические Чанти Регулируеми Класически Продукти за инконтиненция Дренаж, Чанти, Колани Талия Корема Подкрепа 15-65

BGN 72.72
 

Продуктът е наличен
Сума

1. Това самоуплотнение с обрат-равен брой гласове, не трябва да скоби.Колостома се снабдява с напредналите медицински гидроколлоидом, който е изработен от приятелски към кожата на чувствителни на натиск лепила и пектин, без остатъци от лепило или паста.Той също така по-плътно прилепнала към кожата и може да се прояви по-малко под дрехите си, за да се избегне срама. 2. Лепило-това е обновеният материал, по-приятелски към кожата,податливи на въздействието на температурата.Колкото по-висока е температурата, толкова по-силен вискозитет,като правило, трябва да кликнете на 3-5 минути ръчно при промяна на колостомических торби. 3. Максималният период 15мм-65мм, използван за пациенти с новата стомой или редовно стомой. 4. Ефектът ще повлияят такива фактори, като форма на стома, температура на околната среда, състоянието на кожата, изпотяване, вид на стома и начин на работа.Това е една част стомическая система; стомический чанта и като бариера на кожата са свързани заедно постоянно.Торбичка без мирис събира изпражненията или урината, а като бариера на кожата се поставя около стома, за да защити кожата и здраво, за да запази чанта.Този вид е лесен за използване, лесно се нанася и отстранява.Това те кара да се чувстват по-безопасно, без риск, че чантата е на разстояние от плоча и ще бъде по-малко личи под дрехите, следователно, ненатрапчива и е по-нисък профил.30 бр колостомы Чанти 15-65 мм Стома чанта Чанти едно парче открит Стома Торбички Цвят на кожата Не е необходимо клип на Прозрачна колостомы Bag Product Име : едно Парче Стома Bag Warm Съвети : 1. Това самозатягивающаяся обрат-замазка, не трябва в скоби. 2. Лепило-това е обновеният материал, по-приятелски към кожата,податливи на въздействието на температурата.Колкото по-висока е температурата, толкова по-силен вискозитет,като правило, трябва да кликнете на 3-5 минути ръчно при промяна на колостомических торби. 3. Максималният период 15мм-65мм, използван за пациенти с новата стомой или редовно стомой. 4. Ефектът ще повлияят такива фактори, като форма на стома, температура на околната среда, състоянието на кожата, изпотяване, вид на стома и начин на работа.Характеристики : Укрепване котлон : гидроколлоиды Диаметър : 108 мм Дебелина на лепилото : 0,8 мм, Цвят на кожата EVOH чанта с две страни Нетканая подплата отпред Диапазон на рязане : 15-65 мм Диаметър на централния отворите : 10 мм Размер на чантата : 275 мм*145 mm(±1,5 mm) на Помещение и включва : 30*Ostomybags 3*Инструкции 3*Владетел на стома 3*Осъществяване на box PAYMENT● Преди да направите покупката, моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото.Или не,моля, поправете това преди да се плати.● Моля, оставете бележка в платежна бележка при плащане, ако имате някакви специални желания.● За по-точна доставка се препоръчва да се посочи номер на телефон.

Декларирани свойства

Най-добри сделки