Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Jacksing Акрил Модел, Книжен Защитен Филм Точно на Страничните Отвори Портфейла Шаблон Точното Разстояние Рязане за Производство на Кожа Портфейл за Подарък за DIY Коже

Jacksing Акрил Модел, Книжен Защитен Филм Точно на Страничните Отвори Портфейла Шаблон Точното Разстояние Рязане за Производство

BGN 31.36
 

Продуктът е наличен
Сума

[Дълъг живот] чрез Приемането на висококачествен акрил, шаблон може да се използва в продължение на дълго време, и модел лесно съхранява от него материал, без да се притеснявате от повреда. [Точното разстояние рязане] Шаблон шаблон е прозрачен и ясен, както и разстоянието на отрязване точно.За модела може да се направи добра готов чантата си. [Книжен защитно фолио] Модел идва със слой защитно фолио от крафт - хартия за предотвратяване на удар и надраскване по време на транспортиране, можете да го свали преди да се използва. [Точни странични отвори] Точни дупки от двете страни за маркиране на точки за шиене с фиксиран интервал вие също можете да се шият със собствен интервал в зависимост от вашите предпочитания. [Широкото прилагане на] Този акрил модел е много подходящ за тези, които обичат да правят занаят или който иска да направи в чантата си сам, това също е добър подарък за приятелите или семейството на фестивали или на рождени дни.Функция : 1. [Дълъг живот] чрез Приемането на висококачествен акрил, шаблон може да се използва в продължение на дълго време, и модел лесно съхранява от него материал, без да се притеснявате от повреда.2. [Точното разстояние рязане] Шаблон шаблон е прозрачен и ясен, както и разстоянието на отрязване точно.За модела може да се направи добра готов чантата си.3. [Точни странични отвори] Точни дупки от двете страни за маркиране на точки кръстосано свързване на определен интервал, можете също така да шият с вашия собствен интервал в зависимост от вашите предпочитания.4. [Книжен защитно фолио] Модел идва със слой защитно фолио от крафт - хартия за предотвратяване на удар и надраскване по време на транспортиране, можете да го свали преди да се използва.5. [Широкото прилагане на] Този акрил модел е много подходящ за тези, които обичат да правят занаят или който иска да направи в чантата си сам, това също е добър подарък за приятелите или семейството на фестивали или на рождени дни.Спецификация : Тип елемент : Чантата Template Material : acrylicфункция : Можете да използвате модел, за да Wallet Finished Стил : Кратък портфейл Списък на пакетите : 6 XWallet Template Note : 1. Твърда кожата, като растителната мека кожа, се препоръчва да се режат с шило по линия на фигурата или нарязани директно кожен нож.2. При някои кожи, обработени със специални занаяти, кората не може да я маркирате с шило, затова трябва да нарязани на специален стилус.

Декларирани свойства

Item Type:
Wallet Template
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Wallet
Finished Style:
Short Wallet
Package List:
6 xWallet Template :
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or cut directly with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a special pen. :

Най-добри сделки