Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Лек и преносим Пластмасов 8-инчов Магнитен Ниво на Торпеда с Линеарно Штифтом за многофункционално Използване на Домашния DIY Инструмент Измервателни инструменти (?

Лек и преносим Пластмасов 8-инчов Магнитен Ниво на Торпеда с Линеарно Штифтом за многофункционално Използване на Домашния DIY

BGN 5.59
 

Продуктът е наличен
Сума

▲НАЧИНИ за ИЗМЕРВАНЕ - ясни и интуитивни зелени акрилни флакони с изглед отгоре, които позволяват четене на отвес, нивото и посоката на закрепване с мащаба на 30°, 60°и 90°и измерване на 360° градуса, осигуряват максимална четивност;. ▲Твърдо качество - Изработен от ABS, екологично чист, лек корпус, удобен за носене и съхранение. ▲ГОЛЯМО УДОБСТВО - силна удерживающая магнитна страна се прикрепя към всеки жлеза за лесно и без ръце стоманена конструкция; ниско тегло и малки размери правят нещата много по-лесно, особено в труднодостъпни места; Характеристики подвесное отвор за лесно съхранение. ▲ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - идеален за декорация, мебели за дома и съпътстващи документи за изглаждане, като измерване на места, на стената, на пространството между стелажи, подравняване на ноктите. ▲Съдържание на ПАКЕТА-8-инчов магнитен торпеден на нивото на Ръководство на потребителя.МАГНИТЕН НИВО И ъглов ИСКАТЕЛЬ1, изцяло пластмасов корпус, изработен от ABS , нов материал.2.Силна редкоземельная магнитна лента в долната част може да бъде погълната в железном място. 3.Дължина : 8"/200мм, тя по-преносим, удобен за съхранение. 4,Compositon : 1 болт посока и 2 епруветки Функция : измерва се на 360° степента на свободно 5.3 твърди акрилни противоударные и много точни тръби(хоризонтални,вертикални и 45°) точност : ± 0.5 mm/m 6.Една дупка на окачването, за да разруши storage7.Горния прозорец четене за удобство да видите Как да ИЗПОЛЗВАТЕ : 1, Погледнете двете тръби на ниво.Тръбата са пълни с течност и течност плуваха балон.На всяка тръба има две линии в близост до центъра на тръби.Има хоризонтална тръба, която е успоредна на тялото на ниво,и вертикална тръба, която е перпендикулярна на тялото ниво.2 Поставете ниво на хоризонтална повърхност така, че да хоризонтална тръба е успоредна на повърхността.3, Проверка на хоризонталната тръба.Ако балон се намира в центъра на тръбата между две линии, а след това повърхността ще бъде фиксирана.Ако балон вече се намира към единия или другия край, а след това повърхността е наклонена.Колкото повече балон е разположено от двете страни, толкова по-полегат става на повърхността.4,Регулиране на повърхността е необходимо, провеждане на ниво срещу нея.Когато балонът е центриран между две линии, повърхността става идеално хоризонтален ( най-горния прозорец на четене показва 0°) или вертикално (най-горния прозорец на четене показва 90°).

Декларирани свойства

Най-добри сделки