Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
За опесъчаване на лентата, Абразивная лента съпротива ожулвания 10pcs компютърно цифрово управляеми шлайфмашини за корабостроенето(плоски връзка 600#)

За опесъчаване на лентата, Абразивная лента съпротива ожулвания 10pcs компютърно цифрово управляеми шлайфмашини за корабостроенето(плоски

BGN 59.20
 

Продуктът е наличен
Сума

Прилага се за хлътва заваряване на части, отстраняване на брус и облекчаване на покрития.Широко се използва в металургията, машиностроенето, корабостроенето, леката промишленост, производството на кожи, дървообработването, строителството, текстилната печатната и спрей щанд индустрия.Абразивная лента е хомогенна, добра устойчивост на износване.Високоефективен алуминиев оксид, добър ефект от използването.Подходящи за шлифоване и отнемане на чеп с различни материали, като например обработка на желязо, дървообработване, обработка на повърхността на гуми, корабостроене, литьевая промишленост и а обувките промишленост. 1. Широко използван в металургията, машинното оборудване, корабостроенето, лека промишленост, кожа, дърво, строителни материали, печатане на тъкани и боядисване на индустрията. 2. Използва се за хлътване и заваряване на части, отстраняване на брус и облекчаване на покрития. 3. Подходящи за шлифоване и отнемане на чеп с различни материали, като например обработка на желязо, дървообработване, обработка на повърхността на гуми, корабостроене, мухъл и а обувките промишленост. 4. Високоефективен алуминиев оксид, добро използване на ефекта. 5. Абразивная лента е хомогенна, добра устойчивост на износване.

Декларирани свойства

Condition:
100% Brand New
Item Name:
Sanding Belt
Material:
Alumina
Perimeter:
Approx.533mm / 21in
Width:
Approx. 30mm / 1.2in
Type:
Flush Joint
Optional Grit:
400 Grit, 600 Grit, 800 Grit, 1000 Grit,
  :
Package List:
10 x Sanding Belt :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Най-добри сделки