Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Hick Закалено Стъкло Въртяща се маса, Lazy Susan 360-Градусов Маса за Хранене Въртящи Сервизен Тава, Прозрачно Плавно въртене (размер : 70 см/27 см)

Hick Закалено Стъкло Въртяща се маса, Lazy Susan 360-Градусов Маса за Хранене Въртящи Сервизен Тава, Прозрачно Плавно въртене

BGN 237.98
 

Продуктът е наличен
Сума

Използвайте това е удобно закалено стъкло Lazy Susan в кухнята, в трапезарията или дори в игралната зала, за да отговори на игрални нужди или закуски в големите мачове. Избор на размера, измерете размера на масата.Разлика между общия размер на въртящия се плот и измерване на масата трябва да бъде 40-50 виж Здрав въртящ се тава се състои от закалено стъкло и алуминий основания, въртящи се на 360°, гъвкаво на въртене, стабилна и равномерна скорост, криптиран наредба стомана лагер, тихия, трайно и по-удобно.Сигурна и стабилна конструкция на ръба закалено стъкло duckbill, дебел и стабилен въртящи се въртяща маса за осигуряване на стабилно въртене и имало спад.Идеален за семейни вечери, партита по повод рождения ден, витрини за торти, организаторите буркани с подправки, ресторанти, банкети, ястия. ?Това е от закалено стъкло lazy Susan ще осигури топла храна за семейството си голям и всеки може да споделят храна.Идеален за ресторанти, кухни, хотели, банкети, рождени дни и т.н. е Оборудван повратна маса от закалено стъкло и алуминиева сплав.Безшумен, устойчив на абразия, елегантен и не е лесно сбрасываемый, което прави този въртящ тава идеален за всяка маса.?Марка : ?Заглавие : lazy susan tempered ?Размер : 60/70/80/85/90/100/110/120 см?Дебелина закалено стъкло : 10 см?материал : закалено стъкло ?Метален материал : алуминиева сплав?форма : кръгла, Особености : 1,10 mm утолщенное закалено стъкло, по-устойчиво на висока температура и корозия, лесно моющееся 2. Моля, лагери за по-гъвкаво на въртене и липса на шума3. Алуминиево основа, по-стабилно, без наклон на върха : ★ От процеса на кант закалено стъкло може да бъде отклонение от 1-2 см в измеренном стойността на продукта.

Декларирани свойства

Най-добри сделки