Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Временни мастила за изкуство, тялото татуировки, Течни Бои на тялото страна Сухи бързо Washable леки за да почистите за представления на театър за игра на роли(розово-ч?

Временни мастила за изкуство, тялото татуировки, Течни Бои на тялото страна Сухи бързо Washable леки за да почистите за представления

BGN 32.32
 

Продуктът е наличен
Сума

Гаранция УСЛУГА : НИЕ имаме професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път.БЪРЗО СЪХНЕНЕ : Тази течна боя за грим може бързо да изсъхне и цвят няма да изчезне, няма разлика в цвят, след употреба върху кожата.БЕЗОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА : Боя за лице е изработена от безопасни съставки, може директно да контактуват с кожата и не нанасят щети на кожата.Течна боя, с равномерен цвят, можете да използвате четка или спрей, за да да направим боя.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Моющуюся течна боя за тяло може да се използва в грима, театрални представления, фестивали, училищни спектакли, карнавалах, партита по повод рождения ден, ролеви игри.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ:просто трябва Да се използват алкохол памук или сапунена вода, за да избършете течни бои за лице и тяло, след което може да се изчисти.Функция : 1. Безопасен за употреба : Предна живопис е изработена от безопасни съставки, може директно да контактуват с кожата и не нанасят щети на кожата.2. Равномерен цвят : Течна боя, с равномерен цвят, можете да използвате четка или распылительную дръжка за нанасяне и бои за рисуване.3. Бързо съхнене : Течна боя, която изсъхва бързо, а цветовете не избледняват, няма разлика в цвят, след употреба върху кожата.4. Лесен за почистване : Да точно трябва да се използва памук, спирт или сапунена вода, за да избършете боя на тялото, тогава може да се почисти.5. Широко ползи : Смогите да бъдат използвани в грима, театрални представления, фестивали, представяне на училища, карнавалах, партита по повод рождения ден, ролеви игри.Начин на приложение : разклатете Добре боята преди употреба, след това с помощта на четка или спрей нанесете боя върху тялото или лицето на човек или го използвайте в комбинация с модела за създаване на реми на модела.Метод на почистване : за почистване използвайте алкохолен хлопчатобумажный натиснете, за да изтриете или избършете със сапунена вода, след това може да се изчисти.Спецификация : Тип елемент : Течност за тялото Paint Material : Liquid Net Съдържание : 100ml / Bottle Shelf Живот : 3 years Service Life : Моля, използвайте в рамките на 1 година след отваряне.Подходящите хора : Всички People Usage Причина : Body painting performance, живопис teaching, model runway show, birthday party, holiday бои, грим DIY, temporary tattoo живопис и т.н. Списъка с пакети : 1 XBody Liquid paintпримечание : 1. Пигментоза утайката в норма, добре се разклаща преди употреба.2. Този продукт е предназначен само за външно приложение.3. Деца до 6 години трябва да бъдат придружени от родителите си. 4. Избягвайте поглъщането. 5. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко.

Декларирани свойства

Item Type:
Body Liquid Paint
Material:
Liquid
Net Content:
100ml / Bottle
Shelf Life:
3 years
Service Life:
Please use within 1 year after opening.
Suitable People:
All People
Usage Occasion:
Body painting performance, painting teaching, model runway show, birthday party, holiday painting, makeup DIY, temporary tattoo painting, etc.
Package List:
1 xBody Liquid Paint :
1. Pigment precipitate is normal, shake it well before use. :
2. This product is for external use only. :
3. Children under 6 years old should be accompanied by their parents. :
4. Avoid swallowing. :
5. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly :

Най-добри сделки