Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Нагревател 3D принтер, Бърз за инсталиране Компактна форма Алуминиев Материал 3D принтер Аксесоар 3D принтер Алуминиев Блок за Печатарската индустрия на 3D-принтер.

Нагревател 3D принтер, Бърз за инсталиране Компактна форма Алуминиев Материал 3D принтер Аксесоар 3D принтер Алуминиев Блок за

BGN 76.64
 

Продуктът е наличен
Сума

С компактна форма, лека и преносима, не заема много място и можете да го поставите навсякъде.Комплекти за ъпгрейд основно се използват за экструдеров, включително алуминиеви блокове, отопление на дюзите и на пръчки, за да отговори на всички ваши нужди.Лесен за използване и бърз за инсталиране, и няма да отнеме много време, много удобно.Изработен е от висококачествен материал алуминий, което го прави здрав и с висока надеждност.Построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството, подобрен дизайн, за по-високо качество.Функция : 1. Комплекти за ъпгрейд основно се използват за экструдеров, включително алуминиеви блокове, отопление на дюзите и на пръчки, за да отговори на всички ваши нужди.2. Лесен за използване и бърз за инсталиране, и няма да отнеме много време, много удобно.3. С компактна форма, лека и преносима, не заема място и може да се сложи навсякъде.4. Изработен е от висококачествен материал алуминий, което го прави здрав и има много висока надеждност.5. Построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството, подобрен дизайн, за по-високо качество.Спецификация : Тип елемент : 3 D принтер Екструдер Hotend KitМатериал : Алюминийспецификация : Подходящ за V6 Proximity Set / V6 Remote Setприменяемые консумативи : 1,75 мм/0,07 инча, 3 мм/0,12 инча, ABS и PLA Списък на пакетите : 1 x Екструдер Kit1 x Алуминиев блок3 x насадка2 x нагревателен прът.

Декларирани свойства

Item Type:
3D Printer Extruder Hotend Kit
Material:
Aluminum
Specification:
Suitable for V6 Proximity Set / V6 Remote Set
Applicable Consumables:
1.75mm/0.07in, 3mm/0.12in, ABS and PLA
Package List:
1 x Extruder Kit :
1 x Aluminum Block :
3 x Nozzle :
2 x Heating Rod :

Най-добри сделки