Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Част от 3D принтер, Дюза 3D принтер Лесен за употреба от Строг нагревател принтер 3D проверка на качеството на печатната индустрия за принтер 3D.

Част от 3D принтер, Дюза 3D принтер Лесен за употреба от Строг нагревател принтер 3D проверка на качеството на печатната индустрия

BGN 68.24
 

Продуктът е наличен
Сума

С компактна форма, лека и преносима, не заема много място и можете да го поставите навсякъде.Комплекти за ъпгрейд основно се използват за экструдеров, включително алуминиеви блокове, отопление на дюзите и на пръчки, за да отговори на всички ваши нужди.Построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството, подобрен дизайн, за по-високо качество.Лесен за използване и бърз за инсталиране, и няма да отнеме много време, много удобно.Изработен е от висококачествен материал алуминий, което го прави здрав и с висока надеждност.Функция : 1. Комплекти за ъпгрейд основно се използват за экструдеров, включително алуминиеви блокове, отопление на дюзите и на пръчки, за да отговори на всички ваши нужди.2. Лесен за използване и бърз за инсталиране, и няма да отнеме много време, много удобно.3. С компактна форма, лека и преносима, не заема място и може да се сложи навсякъде.4. Изработен е от висококачествен материал алуминий, което го прави здрав и има много висока надеждност.5. Построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството, подобрен дизайн, за по-високо качество.Спецификация : Тип елемент : 3 D принтер Екструдер Hotend KitМатериал : Алюминийспецификация : Подходящ за V6 Proximity Set / V6 Remote Setприменяемые консумативи : 1,75 мм/0,07 инча, 3 мм/0,12 инча, ABS и PLA Списък на пакетите : 1 x Екструдер Kit1 x Алуминиев блок3 x насадка2 x нагревателен прът.

Декларирани свойства

Item Type:
3D Printer Extruder Hotend Kit
Material:
Aluminum
Specification:
Suitable for V6 Proximity Set / V6 Remote Set
Applicable Consumables:
1.75mm/0.07in, 3mm/0.12in, ABS and PLA
Package List:
1 x Extruder Kit :
1 x Aluminum Block :
3 x Nozzle :
2 x Heating Rod :

Най-добри сделки