Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Saheb Zinikam Plus Cream Интензивен хидратиращ Овлажняващ крем за всички Типове кожа, Крем за овлажняване на кожата за жени и мъже (опаковка от 1-200 г)

Saheb Zinikam Plus Cream Интензивен хидратиращ Овлажняващ крем за всички Типове кожа, Крем за овлажняване на кожата за жени и

BGN 38.43
 

Продуктът е наличен
Сума

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : 1 X Крем.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : Нанесете крем върху кожата след взимане на душ, за разпределение на крема по цялата кожата.Внимателно масаж в продължение на 5 минути.Използвайте два пъти на ден или по предписание на лекар.Този крем е специално разработен интензивен хидратиращ крем, подходящ за суха и чувствителна кожа.Благодарение на своите уникални съставки крем Zinikam Plus помага за запълване на влагата на кожата и оставя усещане за хидратирани.ПРЕДИМСТВА : Помага при липсата на овлажняване на сухи и чувствителни клетки на кожата.Помага да се овлажнява си.вашият люспести и зудящую кожата.Помага при заздравяването и влажността на увредените клетки на кожата.Е ефективна за намаляване на възпаление и зачервяване на кожата.Лесно се разпределя и абсорбира в кожата.Оказва защитно действие върху кожата и помага в восполнении влага.Този крем е специално разработен интензивен хидратиращ крем, подходящ за суха и чувствителна кожа. ✔ Благодарение на своите уникални съставки крем Zinikam Plus помага за запълване на влага на кожата и я оставя хидратирана. _BOS_ НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ _BOS_ ✔ Нанесете крема върху кожата след душ. ✔ Разпределете крема по цялата кожата. ✔ Внимателно масаж в продължение на 5 минути. ✔ Използвайте два пъти на ден или по предписание на лекар. Помага при липсата на овлажняване на сухи и чувствителни клетки на кожата. ✔ Помага да се овлажнява си.вашият люспести и зудящую кожата. ✔ Помага при заздравяването и влажността на увредените клетки на кожата. ✔ Ефективно намалява възпалението и зачервяването на кожата. ✔ Лесно се разпределя и абсорбира в кожата. ✔ Оказва защитно действие върху кожата и помага в восполнении влага.

Декларирани свойства

Най-добри сделки