Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
(Опаковка от 3) Eagle Brand Eucalyptus Oil-Dau Khuynh Diep Essential Oil 30ml. Продукт На Сингапур. Добро физическо лечение на гадене, главоболие, болки в корема, мускулни болки и много други.

(Опаковка от 3) Eagle Brand Eucalyptus Oil-Dau Khuynh Diep Essential Oil 30ml. Продукт На Сингапур. Добро физическо лечение

BGN 51.98
 

Продуктът е наличен
Сума

Опаковка от 3 броя (30 мл всяка).Временно облекчаване на леки болки, мускулни болки, болки в гърба, травми, артритни болки, навяхвания, главоболие, болки и навяхвания.Евкалиптово масло-само външно болкоуспокояващо средство.Продукт На Сингапур.Новост!!Eagle Brand Евкалиптово масло 30 мл (1 унция) за външно приложение временно облекчава незначителни болки в мускулите и ставите, свързани с болки в гърба, артрит, растяжениями, синини или растяжениями на ставните връзки.Лечебно масло марка Eagle, което използва доверието на много поколения, е задължителен атрибут на всяка аптечка.Новото попълнение в семейството на марката Орел е на евкалипт марка Eagle, се влива със етеричното масло, обновената версия на зелената бутилка, но с същото отлично качество.Евкалиптово масло се извлича чрез парна дестилация на листа и клонки от семейството на эвкалиптовых, които, както е известно, са повече от 600 вида.Добре се отглежда в Австралия и някои части на Китай.Като част от ежедневието си име, човек е дошъл до признаване на неговата отличителен и освежаваща зелен цвят и уникален аромат, който нежно успокоява бързо и носи желано облекчение седалище главоболие и простуда.Не само, че той е премиальным по отношение на качеството, но марка Eagle също така обещава да предостави само най-добрите съставки с лечебни свойства на масло от евкалипт в тази уникална рецепта.Произведено в Сингапур, зелено лечебно масло марка Eagle съществува вече повече от 50 години.Неговата доброта и стойност бързо и лесно да улесни бяха признати качество от поколение на поколение.

Декларирани свойства

Най-добри сделки