Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Кофата за боклук, Дори Творчески Малък Кръста седалка Фоайето на Хотела, Асансьор с долно Оттичане Кофа за Боклук,Половината от Откриването Дизайн Цигари, Метална ?

Кофата за боклук, Дори Творчески Малък Кръста седалка Фоайето на Хотела, Асансьор с долно Оттичане Кофа за Боклук,Половината от

BGN 16.28
 

Продуктът е наличен
Сума

❤ Изискан и стилен - Елегантен и устойчив на пръстови отпечатъци и петна от матирана неръждаема стомана лесни за почистване и допълва всеки интериор. ❤ Уникален дизайн ви позволява да имате най-доброто на житейски опит и да се осигури удобство и чистота за живота си. ❤ Използвайте тази кошчето в някоя хотелска пространство, зона за релаксация или всеки общински пространство.Или използвайте на открито, където трябва безшевно отстраняване на отломки. ❤ Дръжте зона с нисък трафик чисти и защитени с помощта на тази огнеупорен пепелници.Пепел или фасове в подвижен пепелник може лесно да се изхвърлят. ❤ Използвайте този контейнер за съхранение на отпадъци извън полето на зрението или за събиране на рециклируеми, за да помогне на защита на околната среда.

Декларирани свойства

Най-добри сделки