Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Vimour 2 бр. OEM Задната камера Стъклена за Замяна на обектива за Samsung Galaxy Note 20 Ultra N986U (всички носители) с лепило и ремонт инструментите (Мистична бял)

Vimour 2 бр. OEM Задната камера Стъклена за Замяна на обектива за Samsung Galaxy Note 20 Ultra N986U (всички носители) с лепило

BGN 74.88
 

Продуктът е наличен
Сума

【Абсолютно ново оригиналното качество на】100% перфектен за Note 20 Ultra(всички носители) стъкло на задната камера.Не за Note 20 и S20 Ultra.Точно по същия начин, както и оригинално стъкло на вашия фотоапарат.Изпробван един след друг професионален техник, преди да изпратите.Няма проблем с акцент. 【Елате с оригинален лепило】Оригинален лепило е по-добре, отколкото лепило 3 M.Просто трябва да премахнете от разбито стъкло с помощта на приложените инструменти и да се нанесе лепило и ново стъкло.Не се нуждае от допълнително лепило. 【2 броя в опаковка】Има резервна стъкло камера и допълнителен оригинален лепило в случай на лоша инсталация. 【Лесна инсталация】Няма нужда да разглобявате телефона.Точната забележка на 20 Ултра задната камера стъкло дубликат част се използва за подмяна на счупени части директно!Професионален инструмент за ремонт е по-лесно.Инструкция за ремонт не са включени в комплекта.Търсене за замяна на стъклото на камерата Note 20 ultra в Youtube.Има много свързани с видео, за ваше сведение.Можете лесно да го инсталирате.Насладете се на удоволствието от САМ. 【Една година гаранция】Ние даваме една година гаранция на нашата подмяна на стъкла на обектива на камерата.Ние можем да изпратим ново стъкло на обектива на камерата или пълно връщане на парите в съответствие с решението, ако не сте доволни с този продукт е 100% .Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако имате някакви въпроси за инсталиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани свойства

Най-добри сделки