Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
PMH Унисекс Гири, Неопренови, Анти-Рол Шестостенния Дизайн,Ръчни Гири за Дома-Фитнес-Упражнения-Фитнес Тренировка-Вдигане на Тежести-Културизъм-Тонизиране на муску?

PMH Унисекс Гири, Неопренови, Анти-Рол Шестостенния Дизайн,Ръчни Гири за Дома-Фитнес-Упражнения-Фитнес Тренировка-Вдигане на Тежести-Културизъм-Тонизиране

BGN 70.32
 

Продуктът е наличен
Сума

▶ Висококачествени суровини, стандартен неопрен за опазване на околната среда, здрави и зелени, нетоксичен и без мирис. ▶ Удебелена гумена капсулиране, здрава и устойчива на падане, лесна за употреба. ▶ Впитывающий пот, нескользящий, удобен и красив, лек матиран цевье, нескользящий модерен дизайн, по-удобен за захващане. ▶ Висококачествен желязо пясък, твърди чугун, интегрирано леярство, защита от падане, защита от счупване. ▶ Смогите да бъде помыто веднага с вода и не се страхува да бъде разхвърлян, който разрешава проблема лесно мръсни след като на дългосрочна полза.описание на продуктапродукт Име : Фитнес гантельматериал : Повърхността на замръзнала и окунута в пластмасата, а вътрешното жило хвърлен като whole Size спецификации : 1kg, 1.5 kg, 2kg, гири, 3kg, 4kg, 5kg Hand за перфектния упражненията горят мазнини с помощта на чифт гири, тонизируйте тялото си, малешевската и сила и гъвкавост.Отлично допълнение към фитнес програма или упражнение по свобода.За ръчни kettlebells различни размери-изберете това тегло, който се вписва във фитнеса, у дома, на открито или в офис.Фитнес тегло по време на тренировка-Използвайте ръчни гири по време на тренировка, за укрепване на цялото си тяло.

Декларирани свойства

Най-добри сделки